Etusivu

Tervetuloa http://studiosfinksi.fi/ -sivustolle! Tämä blogi on on omistettu itämaiselle tanssille, fysioterapialle, pilatekselle, tanssille ja joogalle. Nämä lajit ovat kaikki lähellä sydäntämme ja niissä on myös yllättäviä samankaltaisuuksia, joita toivomme lukijoiden huomaavan joko harjoittelun tai tämän blogin myötä. Kerromme tässä blogissa myös fysioterapiasta, erityisesti selkäongelmien yhteydessä, sillä tämä on merkittävä apukeino erilaisiin kiputiloihin, jotka vaivaavat monen ihmisen arkea.

Mikä sinua liikuttaa?

Tämän blogin lukijat inspiroituvat varmasti monesta asiasta, toivottavasti yksi niistä on liike. Blogissa esitellään erilaisia lajeja ja niiden vaikutuksia osin siinä toivossa, että blogin lukijat innostuisivat ennakkoluulottomasti kokeilemaan näitä ja mahdollisesti löytämään itselleen uuden harrastuksen.

Liike on lääke ja sen on tutkitusti todettu ehkäisevän erilaisia lihaksiston ja luuston kiputiloja. Tämän blogin lukijat toivottavasti ymmärtävätkin tämän ja mahdollisesti hakeutuvat fysioterapeutin juttusille saadakseen apua omiin vaivoihinsa. Monet niistä ovat nimittäin hoidettavissa kuntoutuksen avulla.

Tämä sivusto auttaa eteenpäin

Tämä blogi ei tarjoa suoria ratkaisuja tai vastauksia kenenkään ongelmiin. Sen on tarkoitus toimia inspiraationa ja sisältö päivittyy myös tulevaisuudessa niin, että edellä mainittuja asioita saadaan käsiteltyä mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti. Tämän blogin lukijat ovat toivottavasti kiinnostuneita erilaisista kehonhuoltomenetelmistä ja niiden merkityksestä kokonaishyvinvointiin. Tarkoituksena onkin tarjota lisää informaatiota lukijoille, mutta päätökset ovat loppupeleissä heidän. Muutokset, kuten uudet harrastukset, lähtevät aina itsestä.

Mitä tällä sivustolla käsitellään?

Sivusto käsittelee muun muassa joogaa ja itämaista tanssia. Omissa artikkeleissa käydään läpi näiden erinäisiä muotoja, terveyshyötyjä ja harrastusmahdollisuuksia. Tämän blogin lukijat saavat toivottavasti tästä alkusysäyksen, joka kannustaa heitä myös ottamaan asioista selväää laajemmalla tasolla.

Tällä sivustolla kerrotaan myös vinkkejä, mitä kannattaa pohtia ennen kuin ilmottautuu jäseneksi uudelle pilatessalille tai tanssitunneille. Tarkoituksena on ennen kaikkea kannustaa ihmisiä liikkumaan ja saamaan apua ongelmiinsa, mutta kuitenkin niin, että nämä huomioivat omat rajoituksensa. Suorittaminen ei ole elämässä pakollista, eikä aikaa kannata käyttää asioihin, joista ei koe saavansa minkäänlaista hyötyä. Siksi onkin tärkeää, että tämän blogin lukijat käyttävät lukemiaan tekstejä soveltavasti ja löytävät itselleen soveltuvat ratkaisut elämään!