itämainen tanssi sfinksijooga bollywood Studio Sfinksi
Etusivu Yhteystiedot Ilmoittaudu tunnille PhysioPilates Itämainen tanssi Sfinksijooga Tanssi-ja fysioterapia
  Tanssiterapia ja fysioterapia

  Tanssiterapia
  Tanssiterapia on luoviin ja toiminnallisiin taideterapioihin kuuluva psykoterapian muoto.
  Tanssiterapia on reitti, jonka avulla vahvistetaan tietoisuutta itsestä. Tanssi tässä yhteydessä tarkoittaa kaikenlaista fyysistä ja nonverbaalista kommunikaatiota ja vuorovaikutusta, hengitystä, eleitä, asentoja, olemista ja liikkumista tilassa.
  Tanssiterapiaa voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmämuotoisena hoitona ja tanssiterapiaan hakeutuminen tapahtuu ilman lähetettä. Tanssiterapiassa ei tanssitaidolla ole merkitystä, vaan terapia tapahtuu liike- hengitys- ja vuorovaikutusharjoittein, joita voidaan purkaa sanallisesti. Tanssiterapiaa voi käyttää hoitomuotona vain koulutettu tanssiterapeutti.
  Fysioterapia
  Fysioterapeutti Tuuli Järvi tekee Studio Sfinksin tiloissa tarvittaessa myös psykofyysistä fysioterapiaa, johon voi hakeutua joko lääkärin lähetteellä tai ilman.
  Hoidossa fysioterapian menetelmiä käytetään psyykkisen työskentelyn apuna, terapian sisältö siis määräytyy yksilöllisesti ja hoitosuunnitelma tehdään haastattelun perusteella.


Studio Sfinksin tiloissa on mahdollista järjestää tanssiterapiaa yksilöasiakkaalle tai tanssiterapiaryhmiä taikka terapeuttisen tanssin ryhmiä.
Olethan yhteydessä tanssiterapeutti, fysioterapeutti Tuuli Järveen p. 040-848 6301.  OTA YHTEYTTÄ:

  Nimesi:
  Osoitteesi:
  Postinumerosi:
  Puhelinnumerosi:
  E-mailisi:
  Viestisi:

takaisin sivun alkuun

Sähköposti: © tuuli@studiosfinksi.fi