itämainen tanssi sfinksijooga bollywood Studio Sfinksi
Etusivu Yhteystiedot Ilmoittaudu tunnille PhysioPilates Itämainen tanssi Sfinksijooga Tanssi-ja fysioterapia
  Itämainen tanssi

  Itämainen tanssi on vatsatanssinakin tunnettu Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan tanssiperinteisiin pohjaava tanssilaji. Tunnusomaista on muun muassa tarkka keskivartalotyöskentely eli isolaatiotekniikka ja musiikissa vaihtelevat rytmit.

  Tanssityylejä lajin sisällä on monia, eri alueiden kansantansseista moderniin estraditanssiin. Sfinksillä käynnistyy yleensä kerran kaudessa uusi alkeisryhmä.
  Studio Sfinksi järjestää oppilasryhmille myös säännöllisesti esiintymistilaisuuksia.  Sfinksin itämainen tanssi

  Sfinksin itämaisen tanssin vakituiset opettajat ovat kaikki suorittaneet itämaisen tanssin opettajan tutkinnon ja kehittävät osaamistaan mm. kansainvälisten opettajien kursseilla. Outi of Cairo on ainoana suomalaisena tehnyt liki kymmenvuotisen uran tanssijana Kairossa, jossa työskentely vaatii esiintyjältä rautaista ammattitaitoa. Saara Lehto on erinomainen pedagogi, jonka rennoilla tunneilla viihdyt varmasti. Baletin perustutkinnon suorittanut Saara on myös kokenut esiintyjä. Studio Sfinksin perustaja Tuuli Järvi on opettanut itämaista vuodesta 2000 ja ammentaa monipuolisesta tanssitaustastaan mausteita tanssiin ja tekniikkaopetukseen tarkkuutta hyvästä anatomian ja fysiologian tuntemuksesta. Tuuli ohjaa Sfinksin tanssiryhmää, joka on vieraillut mm. itämaisen tanssin festivaaleilla Berliinissä.
  Opettajat antavat myös yksityistunteja, jotka jokainen opettaja hinnoittelee itse.


Bollywood

Bollywood tanssi on intialaisista elokuvista tuttua Intian rikkaaseen tanssiperinteeseen perustuvaa energistä ja iloista tanssia.
Sfinksillä alusta asti opettaneen Ilona Kolachanan tunneilta ei iloa puutu!

Ilona myös ohjaa omaa kansainvälistä menestystä niittänyttä Bollywood Kamlees tanssiryhmää ja kuuluu Suomessa tämän hetken taidokkaimpiin lajin opettajiin ja esittäjiin.OTA YHTEYTTÄ:

Nimesi:
Osoitteesi:
Postinumerosi:
Puhelinnumerosi:
E-mailisi:
Viestisi:

takaisin sivun alkuun

Sähköposti: © tuuli@studiosfinksi.fi