itämainen tanssi sfinksijooga bollywood Studio Sfinksi
Etusivu Yhteystiedot Ilmoittaudu tunnille PhysioPilates Itämainen tanssi Sfinksijooga Tanssi-ja fysioterapia
  Mitä on PhysioPilates?

  PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa pilatesta.
  Studio Sfinksin PhysioPilates tunnit ovat mattotunteja,
  joissa harjoitellaan tehokkaasti pienryhmässä ja ohjaaja antaa jokaiselle henkilökohtaista ohjausta.
  Ohjaaja käy siis välillä korjaamassa liikettä ja toistot pyritään tekemään puhtaasti oman kehon painoa tai pilateksen pienvälineitä (rulla, rengas, pilatespallo etc.) hyödyntäen.
  Sfinksin pilatestunteja on neljä eri tasoa: alkeet vasta-alkajille, perustaso hieman harjoitelleille, keskitaso niille, joille pilates on tuttu menetelmä ja jatkotaso edistyneille.  Yksilöllisyys

  Jos sinulla on vakavia selkäkipuja tai muita vastaavia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja tai olet hiljattain synnyttänyt tai raskaana, suosittelemme ottamaan aluksi yksityistunnin tai muutamia yksityistunteja, joiden jälkeen voi olla mahdollista siirtyä harjoittelemaan ryhmässä. Studio Sfinksin pilatestunnit ohjaa fysioterapeutti Tuuli Järvi, joka on PhysioPilates taso III-ohjaaja.

  Tuulin tavoitat numerosta 040-848 6301, Sfinksin physiopilateskurssit löydät sivulta www.studiosfinksi.fi ja tunneille voi tulla myös kesken kauden, mikäli tilaa on.
  Voit tiedustella 15 kerran kurssien lisäksi kymmenen ja viiden kerran kortteja.Vaikutukset

PhysioPilates lisää kehon liikkuvuutta ja keskivartalon voimaa ja kehittää kehon hallintaa.
Pilatestunnilla löydät keskivartalon syvät tukilihakset, opit hyödyntämään hengitystä harjoitteissa ja saat vahvemman ja joustavamman kehon.
Tunnin lopussa tehdään lyhyt rentoutus.
Pilatesharjoittelu sopii yhtä hyvin nuorille ja ikääntyneille, aktiivisille liikunnan harrastajille tukiharjoitteluksi ja kehonhuolloksi sekä henkilöille, joilla on lieviä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja, kuten selkäkipuja.OTA YHTEYTTÄ:

Nimesi:
Osoitteesi:
Postinumerosi:
Puhelinnumerosi:
E-mailisi:
Viestisi:


takaisin sivun alkuun

Sähköposti: © tuuli@studiosfinksi.fi